Deal

Auto kopen.

Een auto kopen.

Een auto kopen.
Auto kopen bij de dealer.

Los van een auto huren is een auto kopen natuurlijk ook een oplossing. Een auto kopen heeft zowel voordelen als nadelen waarvan de meeste ze wel kennen.

Bij de voordelen van een auto kopen staat bovenaan het lijstje dat jij 100% de eigenaar bent van jouw auto en dus geen gedoe hebt met contracten (los van de verzekeringen).

Als je een auto gekocht hebt mag jij bepalen wat jij ermee doet, waar je naartoe gaat hoeveel je ermee rijdt, wat je eraan veranderd enzovoort enzovoort.

De meeste nadelen van een auto kopen zijn vooral de hoge kosten die je hebt.  Hierbij moet je niet alleen rekening houden met de eenmalige aanschafprijs maar ook met vaste lasten zoals verzekeringen, brandstof, motorrijtuigen belasting en slijtage.

Dan kun je natuurlijk nog kiezen tussen een nieuwe of tweedehandse auto kopen. Een auto kopen is financieel gezien de slechtste investering die er is en dan vooral over een nieuwe auto gesproken.
Op het moment dat jij een nieuwe auto overschrijft op jouw naam zakt de waarde meteen omdat de auto vanaf dat moment niet meer nieuw maar tweedehands is.
Bij een tweedehandse auto zakt de waarde van de auto minder snel dan bij een nieuwe maar bij een nieuw voertuig weet je zeker dat de auto 100% in orde is.

Nieuwe of tweedehandse auto kopen?

Nieuwe of gebruikte auto kopen
Nieuw of tweedehands?

Als je genoeg geld hebt en het geld kunt missen raden wij het aan om een nieuwe auto te kopen.
Met een nieuw voertuig kom je niet alleen stijlvoller aan maar ook veiliger!
Als je financieel niet zo sterk staat of het sonde van je geld vind is het natuurlijk beter om een gebruikte auto te kopen. Op het internet zijn er talloze websites te vinden waarop ze genoeg occasions aanbieden.
Een bekende website om te zoeken naar tweedehandse voertuigen is Autoscout24 . Hierop kun je kiezen tussen meer dan 2.500.000. voertuigen!
Als je een tweedehandse auto gaat kopen en er geen verstand van hebt dan raden wij het aan om iemand mee te nemen die er WEL verstand van heeft.
Voordat je voor een bepaalde auto gaat kijken is het verstandig om een kentekencheck te doen. De kentekencheck is eenvoudig te doen via  het RDW. Deze check is erg handig voor geïnteresseerde in occasions hiermee kun je veel belangrijke eigenschappen checken zoals de KM-stand en nog veelmeer.

Conclusie.

Of jij nou het beste een voertuig in een gebruikte of nieuwe staat kunt kopen ligt aan jou situatie, sta je financieel sterk en wil je een blitse auto dan kun je gerust een nieuwe kopen.

Nieuwe auto kopen
Verwen jezelf en koop een nieuwe auto!

Een auto lenen, huren of leasen in Nederland.